Tunisiene devenite faimoase-n Egipt!

Se pare ca Egiptul a fost de bun augur pentru actritele tunisiene care au vrut sa-si incerce norocul in industria filmului din Cairo. Dorra Zarrouk si Hend Sabry sunt doar doua exemple dintre cele care detin cheia succesului in lumea araba. Cu siguranta frumusetea ambelor a fost un atu, dar fara talent n-ar fi ajuns la un nivel de faima care sa le faca celebre peste hotare si sa le aduca mii de fani.

Cine e Dorra Zarrouk?DRLCA3

Dorra Ibrahim Zarrouk s-a nascut in urma pe 13 Ianuarie 1980, si a studiat avocatura, avand si-o diploma de master in stiintele politice de la universitatea libaneza St. Joseph. O vedem in foarte multe seriale egiptene difuzate in tarile arabe, ea la inceputuri profesand ca actrita pentru cinci ani, in tara natala, Tunisia, insa cu adevarat celebra a devenit in Egipt, fiind stiut ca-n Cairo actorii au mai mare potential de a deveni faimosi publicului arab.

Hend Sabry, popularitate si stil!_315x420_3be9ceb8a1fd0b21c76e9f61364a220f3824c20c85cae443370e59705b47ded6

Stabilita-n Cairo, putini sunt cei care n-o cunosc pe Hend Sabry, faimoasa actrita originara din Tunisia. Nascuta pe 20 Noiembrie 1979, Hend Sabry a fost interesata si avocatura, pe care a si studiat-o. Hend Sabry pe langa actorie mai e cunoscuta pentru sustinerea ideii de egalitate-ntre sexe si multiplele sale actiuni caritabile. Unele dintre cele mai reusite aparitii la nivel actoricesc sunt in cuplu cu starul egiptean Ahmed El-Sakka (in filme precum Ibrahim El Abyad si Gezira).

Staruri tunisiene

Reclame

2 gânduri despre „Tunisiene devenite faimoase-n Egipt!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s