Libertate pentru Farzan Athari!

Faimosul fotomodel persan Fa293rzan Athari este departe de a simti gustul libertatii dupa mai bine de trei luni de cand a fost condamnat pe viata in Dubai pentru trafic de droguri. Sentinta ramane valabila iar eliberarea sa pare un vis indepartat in ciuda sustinerii mediatice de care tanarul de 29 de ani se bucura atat in tara de rezidenta, Suedia, cat si in restul lumii. Fanii care vreme de 10 ani i-au urmarit evolutia in moda internationala, au organizat pe toate retelele de socializare campanii de repunere in libertate a acestuia, insa deocamdata modelul  este retinut de justitia Emiratelor Arabe. Totul a inceput pe 15 ianuarie 2014 in Dubai, unde persanul a fost surprins de catre politia emirateza in fata hotelului „Armenian” avand asupra sa 21 grame de drog Class A. Interogat despre felul in care avea sa foloseasca drogurile, modelul s-a aparat zicand ca nu avea in nici un caz intentia de a le vinde, ci a le folosi personal. Contrar acestei declaratii, un politist emiratez sustine ca prin intermediul unei surse locale a aflat ca tanarul intentiona sa caute un cumparator pentru drogurile detinute, fapt care, potrivit legislatiei Dubaiului, ii poate cauza pedeapsa de dupa gratii pe viata, asteptat fiind sa plateasca si suma de 50.000 de dirhami pentru incalcarea legilor din Emirate. De parca decizia nu ar fi indeajuns de dura, dupa ce isi va ispasi lunga pedeapsa, Farzan Athari nu va mai avea dreptul de a intra niciodata in Emiratele Arabe Unite. Admiratorii sai adanc marcati de sentinta primita de catre idolul lor, au format o petitie online pentru cererea repunerii in libertate a acestuia, sperand ca organizatiile pentru drepturile omului vor fi active si-i vor putea intinde o mana de ajutor. La inceputul stabilirii sale in Dubai, presa romana a speculat o oarecare legatura intre Ramona Gabor si modelul Farzan Athari, mentionand ca si el se afla printre curtezanii romancei, potrivit declaratiilor acesteia. Ramane de vazut daca demersul admiratorilor lui Farzan Athari va fi doar un vis irealizabil ori o alternativa de luat in seama in ceea ce priveste libertatea modelului de origine iraniana.

Lumea dincolo de modelling

10 gânduri despre „Libertate pentru Farzan Athari!

  1. uite vezi… de aia imi place mie sa vin pe aici… aflu noutati…
    habar nu avem de povestea asa de frumos descrisa de tine…
    nici nu stiu ce sa zic… decat ca.. is impotriva drogurilor… desi apreciez ca, fiecare are libertate deplina asupra actiunilor pe care le face… evident… cu repercurisunile pe care le astepata in anumite ocazii…
    si inca ceva… nu-mi place ramona gabor… o fi asta un pacat? sa ma astept sa fiu condamnat pentru el?

  2. Pacat de tineretea lui si familia care sufera pentru greseli facute fara explicatie.Fiind un fotomodel de faima nu cred ca avea nevoie sa mareasca veniturile cu asemenea indeletnicire. Eu personal nu sunt toleranta cu cei care vand droguri sau le consuma , sigur ca fiecare e stapan pe el si face ce doreste cu corpul sau dar de multe ori se nenorocesc copii fara minte . Dupa mine vinderea si folosirea drogurilor este ca si o crima si trebuie aspru pedepsit cel ce o infaptuieste. M-as bucura daca si in Europa pedepsele ar fi mai drastice cu cei ce se indeletnicesc cu vinderea drogurilor insa constat ca incet, incet, tarile legalizeaza folosirea lor ceea ce este in detrimentul omenirii si cei ce au gandit-o au o mare satisfactie asa putand manipula si sa-si atinga scopul de imputinare a oamenilor. Te pup draga mea, multumesc pentru postare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s