Salata egipteana cu sos de iaurt

Bun gasit, dragii mei! Asa-i ca de ceva vreme nu s-au mai simtit aromele Orientului prin bucataria noastra? Eicreamy-radish-cucumber-dill-salad_large bine, astazi pregatim o salata rapida si delicioasa specifica Egiptului! Aceasta salata este stiuta sub denumirea de „salata egipteana” si e mai degraba o combinatie de legume proaspete, pe care le consumam ca atare sau ca si garnitura la friptura.

Avem nevoie de: un castravete mare, o legatura de ridichi proaspete, menta verde, marar, patrunjel, 150 ml iaurt cremos, ulei de masline, sare.

Mod de preparare: taiem rondele castravetele si ridichile pe care le amestecam si le punem intr-un bol. Din iaurt, ulei de masline si sare facem un dressing pe care il turnam deasupra. Dupa ce amestecam bine, asezonam cu verdeata proapat tocata. Este delicioasa, usoara si simplu de preparat!

Un strop de savoare pentru fiecare

Anunțuri

4 gânduri despre „Salata egipteana cu sos de iaurt

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s