„The Torch Doha”, noua definitie a luxului!

Unul diTorch_2_ph_alb_301120111713ntre cele mai luxoase hoteluri din lume in acest moment se afla in Doha, Qatar! Cladirea a fost construita initial in 2006 pentru a fi casa Tortei Jocurilor Asiei, dar astazi, transformata in hotel, „The Torch Doha” a devenit un simbol al luxului contemporan, iar printre clientii sai se afla deja numeroase echipe de fotbal, Schalje si PSG, fiind doar unele dintre ele. Hotelul numara 167 de camere si 51 dpool-at-19th-floore etaje, dar inainte insa de a ne a programa o sedere la hotelul qatariot trebuie stiut ca o camera single costa 750 $ pe noapte, in vreme ce un apartament, nici mai mult nici mai putin de 3.500 $, informeaza „Business Insider„! La etajul 47 hotelul este dotat cu un restaurant de lux si o piscina montata la 80 de metri deasupra pamantului. Desi pretul este destul de piperat, hotelul ofera celor care isi permit, vacante de vis si ocazia de a afla  mai multe despre cultura si obiceiurile uneia dintre tarile cu cel mai ridicat nivel de trai din lume.

Dreaming in Doha

the-torch-doha  (Imagine din interiorul hotelului)

Anunțuri

10 gânduri despre „„The Torch Doha”, noua definitie a luxului!

  1. He, he, hei, draga mea ce minune ne prezinti tu 😀 Le doresc sedere placuta la acest hotel celor ce-si permit un asa lux iar eu sunt multumita ca prin intermediul tau am aflat si vad si eu cum arata. Pupici.

  2. Alaturi de Burj al-Arab care este singurul hotel de sapte stele din lume, avand inaltimea de 321m si cu 8.000 metri patrati acoperiti cu foita de aur de 22 de carate, si acesta face dovada bogatiei tarilor arabe. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s