Mabrouk Ya Misr! Felicitari Egipt!

Strazile Egiptului sunt inegyptian-flag-handsundate in aceasta seara de luminile sarbatorii! Dupa demonstratiile incepute pe 30 iunie avand ca scop demiterea presedintelui Mohamed Morsi si inlaturarea Fratiei Musulmane de la putere, multimea iesita in strada si-a atins, in sfarsit, telul.  Satui de gafele si ineficacitatea sistemului Morsi, egiptenii i-au dat cartonas rosu in aceasta dupa amiaza fostului lider. Cel care acum se bucura de creditul cetatenilor dar care are si responsabilitatea formarii unui nou guvern, este Abdel Fattah Al-Sissi, seful Statului Major. Pana cand vor decide cine le va conduce tara din postura de presedinte, egiptenii isi celebreaza reusita cu artificii si dansuri in strada. Ma bucur de parca si eu as fi egipteanca acum cand aud strigatele pline de optimism ale unor oameni chinuiti de prea multa asteptare la mai bine si carora cutitul la os le-a ajuns de foarte multa vreme. Ar fi si pacat ca speranta unui viitor mai bun sa moara intr-o tara care, candva, si-a castigat denumirea de „mama civilizatiilor lumii”. Deci…Mabrouk Ya Misr! Felicitari Egipt!

Victory time

Anunțuri

8 gânduri despre „Mabrouk Ya Misr! Felicitari Egipt!

  1. Chiar merita felicitari milioanele de tineri care au iesit in strada! Bravo lor!Si bravo lui Sissi care a avut taria sa ia atitudine si sa-si sprijine poporul! Am urmarit cu interes (si teama pentru o parte din familia mea) aceasta noua revolutie si ma bucur ca, din nou, poporul egiptean si-a impus dorinta.Felicitari si tie, Mihaela,pentru postare

  2. Felicitari si sper din tot sufletul , pentru ca indiferent carei natiuni apartinem suntem toti frati in fata lui D-zeu Creatorul, ca egiptenii sa-si aleaga pe cel care merita si este alaturi de popor nu in fata intereselor meschine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s