Pakistanul se impune in moda 2013

Societatea si cultura pakistaneLatest-Pakistani-Bridal-Lehanga-Dresses-2013-7za cuprinde numeroase grupuri etnice pe intreg teritoriul tarii, asa ca Pakistanul greu poate fi descris la nivel cultural prin doar cateva cuvinte. Este o tara care se bucura de diversitate atat din punct de vedere artistic cat si culinar, gratie aportului etnicilor estici din grupurile Punjabil, Kashmiris, Sindhis, a vesticilor din Baloch si Pashtun, a celor aflati in nord, Dardic, Wakhi, Baltistani si Burusho, precum si a comunitatilor sudice Muhajirs si Makrani. De-a lungul timpului Pakistanul a cules din specificul persanilor, arabilor, turcilor dar si al sud asiaticilor, astfel ca atunci cand se gandesc la portul traditional, designerii au de unde sa-si hraneasca viziunea in colectiile prezentate la nivel international. In Dubai, designerii pakistanezi au devenit renumiti prin creatiile lor, astfel ca portul pakistanez este prezent in mai toate evenimentele de profil organizate aici. Cum arata femeia pakistaneza in 2013? Vedem chiar aici.

indian-pakistani-anarkali-umbrella-frocks-2013-anarkali-suit- latest pakistani-girls-clothes-fashion 2013-anarkali-indian-salwar-kamizRouge-Couture-Dresses-2013-by-Faraz-Manan-1

 

 

 

 

 

 

 

Asian style

Reclame

6 gânduri despre „Pakistanul se impune in moda 2013


  1. Se pare ca mai sunt si alte lucruri frumoase demne de vazut in Pakistan si nu numai violenta ca in anii trecuti??? E frumoasa moda pakistaneza, se remarca prin elganta,sobrietate,bun gust,fascinanta…. Multumesc pentru informatii..Pup!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s