Fite de Dubai- hotel pentru animale de companie!

Bogatasii EBeautiful-Siamese-siamese-cats-18845591-1600-1200miratelor au mai scapat de-o grija atunci cand vor sa se relaxeze-n strainatate si nu au cu cine-si lasa animalele de companie. Asta pentru ca noua fita „de Dubai”, conform site-ului de specialitate arabianbusiness.com, consta in construirea unui hotel special pentru caini si pisici de 835 metri patrati, in care s-au investit 14.7 milioane $ si care, dupa spusele municipalitatii, ar trebui sa fie gata pana la sfarsitul anului, mai exact in noiembrie. Hotelul este menit sa ofere facilitati de baza patrupedelor atunci cand stapanii lor nu pot fi alaturi de ele si in prezent 52% din constructie este gata. Noul hotel pentru animale domestice este parte a proiectului de piata destinat pasarilor, aflat in constructie in zona Al Warsan din Dubai.

Hussain Nassir Lootah, director general al municipiului Dubai a declarat ca proiectul a fost stabilit in urma unui studiu aprofundat cu privire la conditiile si cerintele de piata de animale domestice din Dubai,” si este probabil sa aiba un impact pozitiv direct” pe piata din Dubai. Acesta a mai adaugat ca spera ca proiectul sa stimuleze atat comertul cat si turismul in Dubai.

For lovely pets

Reclame

8 gânduri despre „Fite de Dubai- hotel pentru animale de companie!

  1. Da, e bine ca se gandesc si la animalute. Si in Romania sunt plus unele persoane si-au facut un job din asta. Pentru cei cu dare de mana le tin animalutele pe perioada cat sunt plecati in concediu Nu stiu cat de bile le este animalutelor dar oamenilor precis le este bine ;D Eu am noroc cu o buna prietena care vine si sta la mine in perioadele cand nu sunt acasa, asa ca cel putin nu le stresez ca nu mai sunt in spatiul lor ci dor stresul ca nu ma au o scurta perioada.

    1. Cred ca a avea grija de animalele de companie ale celor care-si permit este un job ca oricare altul. In filmele americane am vazut asta de multa vreme, ma bucur ca si la noi fenomenul ia amploare! E bine sa ai pe cineva care sa aiba grija de animalutele dragi tie atunci cand tu nu poti fi prin preajma. Pupici!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s