Cheltuieli gigantice pentru o nunta arabeasca

Oricine a participat l20130221_Bride-dubai-2013a o nunta arabeasca stie cu cata seriozitate este tratat acest eveniment si cata atentie se da fiecarui detaliu in parte. In tarile arabe nunta nu inseamna doar o simpla petrecere ce marcheaza statutul de sot si sotie al tinerilor casatoriti, aici nunta si traditiile se respecta cu sfintenie, necesitand un buget insemnat. Conform arabianbusiness.com, diferenta de cheltuieli dintre nuntile occidentale si cele orientale este uriasa! In vreme ce vesticii pun la bataie in jur de 20.000 $ pentru o nunta cu fast, arabii din Golf ating incredibila suma de 82.000 $. Asta nu poate decat sa ii bucure pe creatorii de moda si cei care detin afaceri in domeniul nuntilor, pentru ca se pare ca numarul clientilor creste de la an la an. „Bride Dubai” este liderul numarul unu in Orientul Mijlociu in domeniul organizatorilor de expozitii wedding fashion si potrivit directorului Daphne Cota, anul acesta sunt asteptati peste 16.000 de vizitatori, o crestere de 7-8 procente fata de anul trecut. Si numarul expozantilor a ajuns la 350 in 2013, ceea ce inseamna o crestere de 10 procente comparativ cu 2012. Evenimentul are loc intre 10-13 aprilie, iar in Dubai pana acum au avut deja loc 15 editii anuale, urmat de Abu Dhabi, cu 12 editii.

Living glamorously

Anunțuri

4 gânduri despre „Cheltuieli gigantice pentru o nunta arabeasca

  1. Nu am avut ocazia sa particip la o nunta arabeasca dar am fost la una turceasca la noi in tara si la un botez si mi-am dat seama cat de costisitoare este fata de ale noastre unde nu stiu daca mai este ceva traditional atat timp cat a devenit o afacere. Admir popoarele unde traditia este acolo unde-i este locul , asta demonstreaza ca aceste popoare nu vor fi sortite pieirii.

    1. Da, e interesant sa vezi o nunta arabeasca. E important sa respectam traditiile cu care ne-am nascut, insa cred ca o nunta este importanta ca eveniment in sine, si nu in functie de cati bani se cheltuiesc pentru a o organiza.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s