Dubaiul si pulsul modei arabesti

In tarile GolfuIMG_1670lui portul abayei in randul femeilor este mai prezent decat oriunde in alta parte a Orientului Mijlociu. Asa se explica evenimentele de moda organizate in Emirate, in care colectii glamuroase de vestminte arabesti sunt prezentate de designeri de renume. Produsele sunt destinate in special femeii musulmane, dar nu de putine ori se intampla ca si turistele ori celebritatile sa fie interesate in a-si achizitiona piese vestimentare din moda Golfului. Preturile si ele difera in functie de materialele folosite si brand, astfel ca abayele ieftine de ordinul zecilor de dolari le putem achizitiona din souk-urile locale, in timp ce creatiile designerilor internationali pot costa si cateva mii. Cea mai scumpa abaye din lume a fost estimata la 350. 000 de dolari si a fost creata de designerul britanic Bruce Oldfield, abaya fiind decorata cu 4668 de diamante si 359.7 de grame de aur alb. Articolul de imbracaminte a fost vandut in Golf iar banii obtinuti din vanzare au fost donati unei organizatii islamice de caritate. Evident ca oricat de frumoasa ar fi, aceasta abaye s-a transformat mai degraba intr-o curiozitate, decat intr-o piesa vestimentara necesara societatii arabe. Anul acesta insa, Dubaiul vine cu un suflu nou in materie de abaye. Designul modern si culorile vibrante le fac accesibile tuturor femeilor care isi doresc sa schimbe ceva in garderoba lor, ori sa incerce un nou stil. Cateva dintre abayele anului 2013 le avem chiar aici:

Abaya Dubai Abaya Fashion 2013-asianclothings.blogspot.com (4)Abaya Dubai Abaya Fashion 2013-asianclothings.blogspot.com (7)Abaya Dubai Abaya Fashion 2013-asianclothings.blogspot.com (11)

Abaya Dubai Abaya Fashion 2013-asianclothings.blogspot.com (1) Abaya Dubai Abaya Fashion 2013-asianclothings.blogspot.com Abaya Dubai Abaya Fashion 2013-asianclothings.blogspot.com (2)

Abaya Dubai Abaya Fashion 2013-asianclothings.blogspot.com (14)Abaya Dubai Abaya Fashion 2013-asianclothings.blogspot.com (3)Abaya Dubai Abaya Fashion 2013-asianclothings.blogspot.com (5)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arabian charm

Reclame

8 gânduri despre „Dubaiul si pulsul modei arabesti

 1. fara nici un gand meschin… spun ca… hainele astea sunt superbe… mai ales atunci cand intr-o anume ambianta, sunt dezbracate…
  dubai… mi-ar place sa-l vizitez… pentru realizarile de exceptie din domeniul costructiilor… si nu numai…

 2. Sunt f. frumoase . Cred ca ar fi bine ca si europenii sa se inspire desi unii cred ca deja au facut-o in realizarea rochiilor de ocazie si nu numai. Femeia trebuie sa fie mai imbracata nu sa-si expuna cu usurinta frumusetile fizice . Barbatilor nu cred ca le place goliciunea asta de care se abuzeaza acum, odata cu aceasta moda dispare misterul si nu mai starneste curiozitatea cuceritorului incet, incet disparand si adevaratul sentiment al iubirii. Totul devine material si femeia nu mai este vazuta asa cum a fost initial creata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s