Dimineti magrebiene intr-un strop de cafea…

V-ati gandit vreodata cum e sa beti o cafea marocana cu apa de floare de portocal? Fara indoiala ca macinati de grijile cotidiene nu foarte multi am avea timp si chef de cafele cu arome exotice, ci mai degraba de un nescafe tare sa ne trezeasca si sa ne „mane” spre job in timp util.Totusi, din cand in cand merita sa visam. Visarea ne-o datoram propriului suflet, e o alifie magica, in stare sa ne coloreze diminetile sure, de iarna. Cu cateva boabe de cafea, un strop de apa de flori de portocal si…un zambet, ne aflam in inima Saharei, privind rasaritul cum se inalta din dunele roscate de nisip.mor.restaurant
Ce ne trebuie:
1/2 ceasca de cafea espresso proaspat macinata
1 lingurita scortisoara
3 cesti apa
2 lingurite apa floare de portocal
zahar vanilat (optional)
lapte (optional)
Cum o preparam:
La foc molcom fierbem cafeaua espresso in cele 3 cesti de apa, imbalsamate cu apa de floare de portocal. Avem grija sa nu se „involbure” fara sa fi adaugat lingurita de scortisoara. La final, indulcim cu zaharul vanilat, iar cei care prefera cafeaua mai slaba, pot adauga lapte. O cafea delicioasa, cum nu bem in fiecare zi.
                                                                                                                                                       Breakfast in Sahara

10 gânduri despre „Dimineti magrebiene intr-un strop de cafea…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s