La o raita prin Dubai mall!

dubai-mall115dubai-mallDubai mall este cel mai mare centru comercial din lume si face parte din complexul „Burj Khalifa”, pentru constructia caruia s-au cheltuit cel putin 20 de miliarde de dolari.  Situat in stralucitorul Dubai, mall-ul poate fi considerat fara doar si poate „raiul” impatimitilor de cumparaturi cu „portofel gros”.

Deschis in 2008 si mediatizat la nivel mondial, Dubai mall gazduieste impresionantul numar de 600 de magazine, 22 de cinematografe, un patinoar demn de Jocurile Olimpice, dar si o piscina mare cat un etaj. Mai apoi a devenit cea mai vizitata destinatie comerciala a lumii, in 2011 primind impresionantul numar de 54 de milioane de vizitatori.

Ce ar trebui sa stie „oaspetii” Emiratelor despre mall-ul care a devenit atat de celebru in lumea intreaga si care promite o lume de vis prin magazinele glamuroase pe care le gazduieste?most-famous-building-Dubai-Mall

– Adaposteste un acvariu cu nu mai putin de 33.000 de specii marine, intrand astfel in cartea recordurilor ca cel mai incapator acvariu din lume.

– Uriasul patinoar de aici este primul deschis in Dubai.

– Exista o sectiune numita „atriumul stelar”, decorata cu mii de stele aurii, care infrumuseteaza atmosfera interiorului.

– In mijlocul mall-ului exista o cascada de trei etaje inaltime.

the-dubai-mall-night1– Maretul centrul comercial gazduieste un parc cu o tematica exclusiva: jocurile SEGA, ce poate fi asemuit cu un mini-Las Vegas.

– Noaptea, Dubai Mall se transforma intr-un univers al luminilor colorate, o priveliste ce nu trebuie ratata.

Shopping mania

Anunțuri

11 gânduri despre „La o raita prin Dubai mall!

  1. nush cat timp ar trebui sa ai la dispozitie sa vezi tot Dubaiul ,dar este cel mai frumos oras din lume dupa auzite si vazut diferite video-uri cu acest oras

  2. Eu consider Dubaiul ca fiind un moft contemporan! Mulți bani să zicem.. investiți pentru a arată întregului glob potența financiară! Ca infrastructură este dovada puterii omului modern de a crea frumosul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s