Ramane cea mai dorita femeie din Orient!

S-a nascut pe data de 10 martie 1968 in Mahrouna, un mic orasel din sudul Libanului din mama egipteanca si tata libanez. Mai apoi a uimit cu frumusetea ei o lume intreaga. Vorbim de Haifa Wehbe, cea mai dorita femeie a Orientului Mijlociu, fost model, actualmente cantareata, actrita, dar si designer de bijuterii! A starnit admiratie, invidie, controverse iar castigarea titlului de Miss Libanul de Sud la doar 16 ani a fost doar inceputul, mai tarziu reusind sa devina oficial cea mai frumoasa femeie din tara cu titlul de Miss Liban. Chiar daca cel din urma titlu i-a fost retras din pricina faptului ca Haifa nu a respectat regulile juriului dand nastere unei fetite, Zeinab, care dupa divortul artistei a ramas langa tatal ei, Haifa si-a continuat cu succes cariera de model.

In 2002 cu albumul „Howa El- Zaman” libaneza debuteaza si in muzica bucurandu-se de un nou succes. In 2004 ziarul „Al Jamhouria”  a votat-o drept cea mai buna tanara cantareata araba. In 2006 Haifa se situeaza in topul 50 al celor mai frumoase persoane din lume conform revistei „People magazine”.

Si nu se opreste aici. Doi ani mai tarziu si portile cinematografiei se deschid pentru frumoasa bruneta cu productiile „Sea of Stars” si drama egipteana Dokkan Shehata (2009). Cea din urma s-a bucurat de un succes fulgerator in intreg Orientul Mijlociu. Din 24 aprilie 2009 Haifa Wehbe este casatorita cu omul de afaceri egiptean Ahmad Abou Hashima, ceremonia nuntii avand loc in Beirut. Ultimul proiect muzical al divei „Malikat Jamal Kon” este unul din cele mai ascultate albume ale momentului, Haifa aratand intr-o forma de zile mari in aparitiile recente, spre deliciul fanilor.

Cheia succesului

8 gânduri despre „Ramane cea mai dorita femeie din Orient!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s