Araboaicele care au spus DA carierei

Femeia in lumea araba a fost intotdeauna un subiect controversat pentru vanatorii de senzational. Unul dintre cele mai populare mituri in ceea ce priveste statutul femeii in societatea orientala este acela de casnica, fara a putea imbratisa o profesie, cu atat mai mult o cariera artistica, in lumina reflectoarelor.

Realitatea insa dovedeste opusul. De-a lungul anilor, tari arabe precum Liban, Egipt, Maroc, Iordania au daruit audientei cantarete, actrite ba chiar modele faimoase. Ele au muncit, au impresionat prin calitati fizice dar si artistice, iar astazi au devenit exemple pentru noua generatie tot mai interesata de a le calca pe urme. Dovada este numarul urias de tineri competitori la talent show-uri precum „Arab’s got talent”, „The voice”, „Star academy” sau „The voice of Life”. Haifa Wehbe, Nancy Ajram, Diana Karazon, Samira Said sau Sherine sunt doar cateva exemple de femei celebre ale lumii arabe care au spus DA carierei artistice la timpul potrivit.

Chiar daca multe staruri ale Orientului Mijlociu nu-si au locul de bastina in Egipt, majoritatea isi desfasoara proiectele in Cairo, cel mai mare oras al lumii arabe, iar castigarea publicului de aici reprezinta un pas important in notorietatea lor.

 

 

                                              

 

 

Drumul celebritatii

Anunțuri

11 gânduri despre „Araboaicele care au spus DA carierei

  1. d
    Daca nu-ti plac …ai posiibilitatatea sa le stergi.. Daca nu doresti asa postari sa-mi spui,da??! Spun asta,deoarece nu am vazut nimic publicat de tine… O zi reusita cu imbratisari!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s